http://annelies-en-henri-fietsen-in-cambodja.reismee.nl

Harmonie

De vertrekdatum van 12 december nadert, Ik moet natuurlijk alle stappen die nodig zijn om video’s van uit Thailand, Cambodja en Vietnam te kunnen streamen thuis eerst testen. Vandaar een van de vele opnamen die gemaakt zijn tijdens het succesvolle promsweekend met caecilia op 24, 25 en 26 november.

Reacties

Reacties

Marijke

Goeie reis!!

Piet en Lies

Klinkt goed hoor. Chapeau!

Piet en Francy

Knap dat je dit aandurft.we wensen jullie veel succes.

wim spekken

Dappere Annelies en Henri,

Wat een spectaculaire reis staat jullie te wachten in een ongetwijfeld fascinerend landschap, in de ontmoeting met veel hartelijke dankbare mensen, dat was in ieder geval mijn ervaring toen we destijds door Indonesie fietsten: bedankt in ieder geval nu al voor jullie betekenisvolle kerst- en nieuwjaarskaart: fietsers op weg naar het scheppende wezen van dit wonderlijk en ongelooflijk bijzondere heelal; heel veel plezier op jullie reis en mag er tenminste net zoveel muziek in zitten als in de video, die je stuurde van Caecilia; lieve groet uit een nog steeds fascinerend Zeeland , Maria en Wim

Trees Brands

Een hele goede reis en helaas moeten jullie alle leuke ervaringen met de sneeuw gaan missen!!!!
Maar......genieten van de zon

Gerda Klompers

Jullie zijn inmiddels onderweg Annelies & Henri. Een geweldige reis voor de boeg. Ik verheug me nu al op de verhalen die ik via deze blog weer mag ontvangen.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!