http://annelies-en-henri-fietsen-in-cambodja.reismee.nl

Tri Ton - Chau Doc

Tri Ton - Chau Doc 59 km
Thuis zou je niet durven maar als je ‘s morgens vroeg om half 8 aan de noedelsoep zit in Vietnam dan zeur je niet over een forse schenkel en wat vetreepjes. Gewoon un bietje pulleke en slurpen maar.
Het was weer een prachtige rit vandaag, rustige kleine weggetjes en veel afwisseling. Het blijft wel een fenomeen, werkelijk bijna niemand spreekt Engels naar daar wordt geen probleem van gemaakt. Als we ergens langs de kant van de weg stoppen om wat te eten of te drinken dan komt men al uit zich zelf aangelopen met de Google translate app geopend op de smartphone. Ook hebben we vandaag onze kerkelijke plicht kunnen vervullen. Op onze avondlijke fietstocht in Chau Doc passeerden we pardoes een katholieke kerk, toch wel heel bijzonder om dan Gregoriaans te horen. Trouwens dat fietsen in een drukke stad gaat steeds beter. Bij links af slaan, gewoon de binnenbocht nemen en dan blijven rijden tot er een gaatje komt om in te voegen.


Reacties

Reacties

wim spekken

behoud het goede en geniet het oprechte, zelfs zonder smartphone kun je
welwillende mensen uit verre landen wel verstaan, al zal het met translaten wel wat gemakkelijker gaan, maar de hartelijkheid en nieuwsgierigheid van mensen uit (armere) oost-aziatische landen is overweldigend en hartverwarmend, fijn, blijf genieten en blijf maar links aanhouden, dat deden we altijd eigenlijk toch al?

Trees

Een vraag van je schoonzus José Of je haar berichtjes doorkrijgt????
Nou wij wel, we.genieten ervan.toi toi toi

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!